Prezentare generala BJR Vacante

Misiunea Noastra:

Sa promovam oportunitatile Creand Cariere de Afaceri, Instaland Leadershipul si Inspirand Oamenii sa faca Schimbari Pozitive in Vietile Lor

Obiectivele noastre:

Cat mai multi Oameni sa se Bucure de calitatea de Cetatean Liber al Lumii
Sa fim compania Nr.1 in Turismul online din Europa de Est
Sa construim o mare Comunitate de oameni Valorosi – Impliniti – Prosperi

Deviza nostra: Vacanta online pentru fiecare!

Fondatori: familia Tanase (Remus si Liana Tanase)

Agentia de turism BJR Vacante face parte din grupul romanesc de afaceri BJR (Business Jet + BJR Vacante + TRM Europe) care se afla pe piata de turism romanesc din 1996.

Facem parte si din grupul german Travel Management Global si detinem licenta de dezvoltare a afacerii pe Europa de Est. De asemenea detinem licenta unui sistem online de rezervare german unic in Romania unde se regasesc, in acelasi comparator de preturi, ofertele a peste 120 turoperatori germani.

Suntem agent acreditat IATA pentru bilete de avion.

Sistemul. Sistemul nostru inovativ ofera clientilor posibilitatea de a cauta intr-o singura platforma-online o gama variata de zboruri (de linie, low cost si charter), vacante, cazari, croaziere – oferind cele mai bune combinatii posibile, in linistea caminului propriu (sau oriunde exista o legatura internet), fara costuri suplimentare suportate de obicei de clienti (deplasari, parcari, asteptari, cautari repetate la multiple agentii).

Este un sistem profesionist la cheie:

O singura platforma cu touroperatori germani si romani;
E un portal cu peste 120 tour operatori europeni la un loc;
Peste 165 milioane oferte din care 3,5 mil. oferte Last Minute/zi;
Ofertele tuturor companiilor aeriene intr-un comparator simplu de preturi;
Comparator eficient de preturi care iti ofera garantia pretului cel mai mic;
Informatii Partii ski din Austria, Elvetia, Italia, Germania;

Scurt istoric. Sc Business Jet Romania a fost infintata in anul 1996 odata cu initierea cursei aeriene regulate ARAD-VERONA. A fost implinirea unei munci de colaborare alaturi de Camera de Comert si Industrie Arad si multe Camere de comert si autoritati publice si politice din Italia. Aceasta munca a dus la atragerea unui numar de peste 2000 de agenti economici italieni care au infiintat societati comerciale mixte la Arad si alte orase din vestul Romaniei. Perseverenta de sase ani a facut ca o munca de promovare sa se transforme intr-o afacere. Era al doilea aeroport din Romania care deschidea zboruri internationale de pe un alt aeroport decat Bucuresti.

Viziunea, curajul si profesionalismul intreprinzatorilor, calitatea studiului de piata, coerenta actiunilor si sprijinul autoritatilor romane si italiene au facut ca in numai trei luni veniturile sa echilibreze costurile.

Obiectul principal de activitate era: vanzare de bilete de avion, handling de pasageri si asistenta sol.

In numai doi ani societatea a devenit una dintre cele mai cunoscute din tara in domeniul vanzarii biletelor de avion fiind a doua societate romaneasca privata care a obtinut licenta de operare pe aeroporturile din Romania. Am inceput de la un zbor pe saptamana si am ajuns sa opreram trei zboruri pe zi in fiecare din zilele saptamanii. Dand dovada de seriozitate si profesionalism am fost agreati sa colaboram cu companiile: Austrian Airlines, British Airways, Delta, Tarom, Alpi Eagles, Swiss Airlines. Ca urmare in anul 2001 am fost acreditati ca agenti IATA, devenind primii agenti acreditati din judet si avand dreptul de a vinde, prin sistemul de distributie globala Amadeus, bilete de avion pentru toate companiile aeriene din lume.

In aceeasi perioada am inceput dezvoltarea activitatii in turism adaugand la bilete avion si pachete turistice in tara si strainatate, rezervari de cazari si asigurari.

Din 2004 am infiintat compania BJR Vacante ca tour operator destinatii externe. Am creat, dezvoltat si operat destinatii noi cu furnizori internationali. Deveneam producatori de produse nu doar distribuitori. Am format pachete de vacanta plus transport cu autocarul in sistem charter in principalele destinatii ale romanilor (Italia, Grecia, Turcia, Slovacia) singuri sau impreuna cu alte agentii. Din anul 2005 am format o societate de promovare si dezvoltare impreuna cu alte cinci agentii de turism din vestul Romaniei (Team Travel). Am inceput sa cream impreuna vacante cu transport cu avionul pentru destinatiile noi cautate de clienti (Grecia-insule, Spania).

Acest nivel era mai costisitor, mai riscant si mult mai dinamic. Asta ne-a obligat sa ne dezvoltam sistemele de managenent. Am inceput sa investim intr-un sistem IT prin care sa putem gestiona produsele, rezervarile si administrarea operationala a calatoriilor cu avionul si autocarul. Am inceput sa transformam knowh-howul acumulat in sistem de organizare online. Asa s-a nascut sistemul online BJR-Vacante.ro. Aceasta ne-a ajutat sa atragem tot mai multe produse si touroperatori in sistemul nostru ceea ce ne asigura o tot mai mare deschidere in relatiile cu clientii asigurand tot mai mult, mai usor, mai ieftin si mai rapid accesul lor la produsele touroperatorilor romani. Competenta tehnologica a tras dupa ea cele mai valoroase colaborari internationale cu sisteme de distributie globala si in turism. Am devenit parteneri a celor mai importante concerne de proiectare si distributie online a sistemelor IT din Germania (tara cu cel mai mare volum de vanzari din turismul european). In acest partenariat, rostul nostru este sa atragem in sistemul online cei mai mari turoperatori din Europa de Est pentru a crea un sistem comun in toata Europa unde cetatenii sa gaseasca produsele tuturor touroperatorilor mari europeni cu puncte de plecare din orice loc din Europa spre orice destinatie din lume. La ora actuala avem integrati in sistem cei mai vanduti touoperatori germani (120) si romani care impreuna aduc in sistemul nostru peste 200 mil. produse online zilnic din care 4.5 milioane de produse last minute.

Avantajul tehnologic s-a transformat incet si in cresterea volumului de vanzari. Anul trecut volumul de vanzari al companiilor noastre ajugand la 3.4 milioane euro ceea ce ne situeaza pe locul 42 in topul agentiilor de turism din Romania si pe locul sase in topul clasamentului national clasificat pe judete.

Intelegand importanta majora a acestui partenariat strategic romano-german am inceput sa investim si mai mult in dezvoltarea sistemelor online. Astfel am obtinut si o finantare din Fonduri Europene pentru dezvoltarea proiectului „Travel Reservation Management (TRM) – vacanta online pentru fiecare”.

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on StumbleUpon
StumbleUpon
0Tweet about this on Twitter
Twitter
The following two tabs change content below.
Alexandra Murariu

Alexandra Murariu

agent ticketing

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.