Carpatair a suspendat zborurile din Romania pana in 28 martie 2014

carpatair avion

 sursa foto:www.airliners.net

Compania aeriană Carpatair a anulat toate zborurile până la sfarsitul lunii martie. Este intrerupta operarea zborurilor de pe aeroporturile din Timişoara, Bacău şi Craiova. In prezent doar două curse se mai efectueaza pe rutele Chişinău – Veneţia şi Chişinău – Londra, conform site-ului de rezervări al companiei.

“Sunt suspendate zborurile până în aprilie“, a fost răspunsul unui reprezentant de la departamentul de rezervări iar reprezentanţii companiei nu au putut fi contactati.

Într-un scurt interviu acordat GdS, directorul Aeroportului Craiova, Mircea Dumitru,  care a  avut aseara o scurta discutie cu Nicolae Petrov (directorul Carpatair) a confirmat că, până pe 28 martie, sunt suspendate toate zborurile Carpatair de pe cele 3 aeroporturi.. Între timp, se pare că încearcă o reorganizare, şedinţe de consiliu de administraţie, şi urmează să vedem care sunt deciziile pentru programul de vară.

 

cancelled

 

Speram ca la sfarsitul  lunii martie sa reanceapa zborurile (29 martie – 25 octombrie, după cum arată programul de vară) pe  rutele:

Timişoara – Stuttgart

Timişoara – Roma

Bacău – Roma

Bacău –  Milano

Din Republica Moldova, compania Carpatair va avea curse pe rutele:

Chişinău -Londra

Chişinău – Veneţia

Chişinău – Milano

Chişinău – Roma

potrivit aceleiaşi surse.

Fondatorul liniei aeriene Carpatair este omul de afaceri Nicolae Petrov care a convins mai mulţi oameni de afaceri elveţieni să investească în ideea lui in urma cu 13 ani.

Aceste mişcări vin si în contextul în care compania aeriană şi-a schimbat anul trecut acţionariatul.Surse din cadrul Aeroportului din Timișoara susțin că de vină este numărul mic de clienți care calatoreau cu compania Carpatair si a preturilor mari care le practicau, in comparatie cu celelalte linii aeriene. Specialiștii vorbesc și despre o proastă gestionare a companiei în condițiile în care proprietarii au mizat pe numărul mare de cetățeni italieni care circulau pe rutele Italia – România – Moldova.

Speram ca aceasta retragere sa aduca beneficii pentru majoritatea clientilor si sa lase portile deschise pentru potentialele companii care vor dori sa vina pe Timisoara.

In prezent sunt efectuate cu regularitate zborurile companiilor Tarom, Lufthansa si Wizz Air. Rutele si preturile disponibile le puteti accesa pe site-ul nostru .

 

 

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on StumbleUpon
StumbleUpon
0Tweet about this on Twitter
Twitter
The following two tabs change content below.
Alexandra Murariu

Alexandra Murariu

agent ticketing

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.