Descopera lumea cu GeoGuessr!

O aplicatie numai buna de testat in doi sau impreuna cu prietenii! Descopera impreuna cu GeoGuessr cat de bine cunosti lumea! Jocul este simplu, cu ajutorul Google Maps si al imaginilor esti provocat sa ghicesti din ce tara este imaginea pe care o vezi. Fiecare partida dureaza 5 runde in care ai posibilitatea de a ghici 5 locuri diferite.

GeoGuessr

Click pe imagine pentru a juca!

Te poti folosi de posibilitatile de navigare pentru a descoperi indicii – semne stradale, numere de inmatriculare ale masinilor, arhitectura, peisaje, nume de afaceri locale – inainte de de a-ti confirma ‘incercarea’. Incercarea ta o validezi plasand marcajul tau pe harta lumii. Punctele se acorda in functie de precizie, deci, zoom pe harta lumii pentru un marcaj precis.

Un mod distractiv de a explora lumea! Cea mai distractiva parte, cred, este faptul ca iti poti provoca prietenii. Dupa finalizarea rundei cu numarul 5, ai la dispozitie 2 linkuri personalizate, unul pentru a te lauda cu scorul tau si altul pentru a-ti provoca prietenii. Daca vrei sa ”condimentezi” putin provocarea poti incerca limita de timp. Aceleasi 5 locuri sunt explorate, intr-un interval de timp – cel mai scurt timp și cel mai mare scor castiga.

GeoGuessr a fost creat de catre Anton Wallén la inceputul lui 2013 și lansat in aprilie mai tarziu, in acelasi an. La cateva saptamani de la lansare site-ul a inceput sa ‘ia viteza’ si traficul a crescut foarte mult.

Nu mai sta pe ganduri si descopera lumea cu GeoGuessr! Ai grija, provoaca dependenta! 🙂

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on StumbleUpon
StumbleUpon
0Tweet about this on Twitter
Twitter
The following two tabs change content below.
Ivona Maris
Cand nu scriu aici ma gasesti pe blogul meu personal, www.dinmansarda.com., unde scriu despre casa, gradina si #GardenTravel.

You may also like...

2 Responses

  1. Ivona Maris says:

    :))) cum termin treaba, accept provocarea!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.