Castigator concurs “Citeste cu BJR Vacante!”

Dragi prieteni,

Va multumim pentru participarea la concursul “Citeste cu BJR Vacante!”. Ne-am bucurat sa vedem ca si voi impartasiti pasiunea pentru lectura. Din pacate a trebuit sa eliminam cativa participanti din cauza nerespectarii regulilor. 🙁 Din fericire vom mai organiza si alte concursuri in curand! 🙂

Castigatorul desemnat prin random.org este Corina Goruian. Primul inscris in concurs! Probabil ca si-a dorit mult aceste carti! 🙂

Corina, iti dorim lectura placuta si vacante frumoase! Te asteptam sa ne contactezi printr-un mesaj privat, pe pagina noastra de facebook, pentru a stabili detaliile prin care poti intra in posesia premiului.

Va dorim tuturor o seara de 8 Martie cat mai frumoasa!

castigator concurs 8 martie

The following two tabs change content below.
Ivona Maris
Cand nu scriu aici ma gasesti pe blogul meu personal, www.dinmansarda.com., unde scriu despre casa, gradina si #GardenTravel.

You may also like...

3 Responses

 1. Felicitari castigatoarei!
  As dori sa stiu ce regula am incalcat astfel incat am fost eliminata din start. Multumesc!

  • Ivona Maris Ivona Maris says:

   Buna ziua, dupa cum v-am mentionat si in momentul concursului, linkul plasat de d-voastra in comentariu nu respecta cerintele concursului si nu era valabil. Va citez scurt din regulament – ”Intra pe site-ul http://www.bjr-vacante.ro si cauta o oferta de vacanta pe placul tau care sa fie sub 300€. Lasa-ne linkul ofertei intr-un comentariu la acest articol si valideaza-ti inscrierea in concurs printr-un like pentru pagina noastra de facebook.”
   Va asteptam la urmatoarele concursuri. Numai bine! 🙂

 2. ok, multumesc, alta data voi fi mai atenta! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.