Cumpara-ti vacanta si economiseste bani

Aplica aceste sfaturi si economiseste bani pentru a merge mai des si mai mult in vacanta.

Economiseste bani cand cumperi

 

 

Fiecare dintre noi muncim mult si ne dorim sa plecam in concediu. Cu totii ne punem sau ne-am pus intrebarea “Cum sa imi aleg concediul in asa fel incat sa nu cheltui multi bani pentru achizitionarea lui?”.

In continuare o sa iti prezint cateva din sugestiile mele, din experienta mea, lucruri care te pot ajuta sa salvezi bani la achizitionarea concediului.

Este foarte important pentru tine de aceea te rog citeste pana la capat.

Cumpara-ti concediile precum hainele si economiseste

Daca nu dispui de un buget nelimitat trebuie sa ti cont de acest aspect in faza de achizitie. Pentru a plati un pret rezonabil pe vacanta ta achizitioneaza-ti vacanta din timp. Cumpara vara pentru iarna si iarna pentru vara.

Dupa cum stii, sau nu, cea mai buna perioada sa iti cumperi vacanta de vara este in ianuarie, februarie sau martie; in aceasta perioada fiind cele mai mari reduceri. Daca iti cumperi in ianuarie poti salva si 30 % din pretul vacantei tale, fata de achizitionarea lui in perioada aprilie-iunie. Poti citi si articolul cu 7,5 motive pentru care merita sa profiti de reducerile Early Booking pentru a intelege mai bine de ce e bine sa cumperi din timp vacanta mult asteptata.

La fel este si cu vacanta de iarna. Daca iti cumperi vacanta de iarna in perioada de vara, poti economisi bani.

Fii flexibil cu privire la perioada concediului tau si economiseste

Este foarte important sa fii flexibil cu perioada in care pleci in concediu. De cele mai multe ori cel mai bun pret se poate intampla sa nu fie exact in perioada ta de concediu. Totodata perioada cu preturile cele mai mici sunt in capetele de sezon. Fie la inceputul sezonului fie la finalul sezonului.

Prima perioada de cautare este in august – in plin sezon, pe cand cea de-a doua este in septembrie – la final de sezon.

Daca facem un simplu calcul diferenta intre septembrie, pentru o persoana la acelasi hotel cu plecare din acelasi loc, acelasi tip de masa, este de 122 euro. Pentru acelasi produs salvezi 122 euro de persoana mai mult, doar pentru ca schimbi perioada de calatorie; in total salvezi 244 euro pentru doua persoane, bani ce ii poti economisi pentru a-ti cumpara vacanta de iarna.

Side Premium August      Side Premium Septembrie

 

Fii realist cu asteptarile tale avand in vedere bugetul si economiseste

Pentru ca iti doresti sa te bucuri de vacanta ta trebuie sa fii atent la buget si la asteptarile pe care le ai. In principiu daca ai un buget mic si vrei sa ai o vacanta frumoasa poate ca mai bine este sa mergi intr-un city break.

O alta posibilitate pe care o ai este sa schimbi mijlocul de transport pentru a avea conditii mai bune la cazare; in loc sa mergi cu avionul sa iti iei un pachet care sa aibe ca mijloc de transport autocarul sau sa mergi cu masina ta pana la cazare.

Pentru a ramane in bugetul pe care ti l-ai propus si a pleca in vacanta poate ca e bine sa te gandesti daca bugetul tau se potriveste cu destinatia in care vrei sa mergi.

De exemplu nu poti merge in Thailanda cu un buget de 500 de euro de persoana; este o realitate si trebuie sa o acceptam.

Pentru a iti da seama cam unde te incadrezi cu bugetul tau consulta-te cu agentul de turism sau consulta website-uri de profil unde iti poti cauta vacanta singur si sa vezi cam ce preturi sunt pe destinatia si perioada in care vrei tu sa mergi – www.bjr-vacante.ro .

Nu te compara cu cei din jurul tau si economiseste

Poate ca te gandesti la faptul ca vecinul tau a plecat in Maldive si ca ai vrea si tu sa mergi acolo. Dorinta ta nu este rea dar poate ca timpul nu a venit pentru tine sa mergi acolo. Nu te compara cu altii cand vine vorba de vacanta. Gandeste-te la ceea ce iti place tie si cu pasi concreti atinge-ti scopul.

Am o veste foarte buna pentru tine vacanta care ti se potriveste tie nu i se potriveste vecinului tau. Intra pe www.bjr-vacante.ro si gaseste vacanta care ti se potriveste

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on StumbleUpon
StumbleUpon
0Tweet about this on Twitter
Twitter
The following two tabs change content below.
Andrei Gubernu

Andrei Gubernu

Pasionat ca si tine de calatorie, incerc sa te ajut sa descoperi aceasta lume frumoasa a explorarii lumii in care traim si despre care avem atat de multe de invatat.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.