Top 5 piete de Craciun din Europa

Visul celor mici si deliciul celor mari, pietele de Craciun sunt indragite de toti. Cu siguranta si tu te intrebi oare ce ai putea vizita de Craciun anul acesta sau pe unde ai putea sa duci copiii pentru a primi in suflet miracolul Craciunului.

In acest articol veti gasi cateva lucruri in teresante despre 5 piete de Craciun din Europa. Macar o data trebuie sa ajungi in fiecare dintre cele 5 piete:

1.Piata de Craciun din Zagreb

 

 

Aceasta este una dintre cele mai frumoase piete de Craciun din Europa. A iesit 3 ani la rand cea mai frumoasa piata din Europa in 2016, 2017 si 2018. Mergi la Zagreb si bucura-te de un Craciun magic si afla secretele Zagrebului! Lucrul manual de calitate, cantece si atmosfera prietenoasa te asteapta sa te imbratiseze si sa iti insufle magia craciunului in sufletul tau la preturi acceptabile si prietenoase.

Piata din Zagreb este si mai incredibila anul acesta cu numeroase lumanari care licaresc, lumini spectaculoase, mancare festiva, concerte, colinde si multe altele.

Cand? Intre 2 decembrie 2018 si 6 ianuarie 2019.

Vezi hoteluri Zagreb

2.Piata de Craciun din Viena

 

 

Veina este pentru multi dintre cei care calatoresc una dintre cele mai bune destinatii din lume in care poti sarbatori Craciunul. Acest lucru facand ca piata de Craciun din Viena sa fie in topul celor mai frumoase piete din Europa.

Tot orasul se transforma intr-unul din cele mai mari, gigantice si unice piete de Craciun. Aceasta piata de Craciun o sa iti impregneze cu siguranta in suflet amintiri de neuitat, fiind un cadou frumos atat pentru tineri cat si pentru oameni in varsta. Unul din cele mai sigure locuri din Europa din punct de vedere al criminalitatii, Viena este destinatia perfecta in care poti petrece un timp de neuitat impreuna cu prietenii, familia sau cei dragi.

Cadourile de Craciun, decoratiile pentru pomi, dulciurile si bauturile calde te asteapta la fel ca si caruselul si lucrul manual pentru copii. Copacii care sunt in jurul primariei sunt decorati in ton cu sarbatoarea si radiaza intr-o mare de lumina facand aceasta experienta vieneza, una pe care nu vrei sa o uiti!

Cand? Intre 17 noiembrie 2018 si 24 decembrie 2018

Vezi hoteluri Viena

3.Piata de Craciun din Budapesta

 

Piata de Craciun din Budapesta trebuie sa fie in primele 5 din topul pietelor de Craciun din Europa. Organizatorii acestui eveniment lucreaza din greu in fiecare an pentru a-ti oferi ceea ce este cu siguranta una din cele mai frumoase piete de Craciun din Europa. Stiai ca insusi mos craciun se duce sa faca cumparaturi in aceasta piata de Craciun?

Descopera acest incantator centru care sarbatoreste Craciunul intr-un mod unic in centrul Europei cu traditii frumoase. De asemenea aici sunt si elemente moderne ca si glash mob-urile, o mare varietate de produse manual facute, unguresti, si monumentalul spectacol de lumini cu ochelari 3D care iti va arata o noua dimensiune a fatadei bisericii Sf. Stefan.

Cand? Intre 27 noiembrie 2018 si 2 ianuarie 2019

Vezi hotel in Budapesta

4.Piata de Craciun din Strasbourg

 

De mai multe ori Piata de Craciun din Strasbourg a fost votata ca fiind cea mai frumoasa din Europa, ea fiind si un imperativ pentru cei care iubesc Craciunul. Cea care are reputatia ca fiind “Capitala Craciunului” nu inceteaza sa te uimeasca cu iluminat sublim, un Craciun traditional cu toate specialitatile alsaciene, atmosfera unica si hotelurile frumoase si pregatite pentru o escapada in inima unuia dintre cele mai frumoase orase din Europa.

Decorul spiritual si traditiile ajunului de Craciun sunt foarte bine inradacinate in Strasbourg. Aici vei avea parte de 4 concerte de Craciun, o sceneta a nasterii si un spectru larg al muzicii autentice de Craciun si evenimente culturale. Este o oportunitate perfecta pentru a merge in timp pentru un city break cultural!

Cand? Intre 23 noiembrie 2018 si 30 decembrie 2018

5. Piata de Craciun din Bruxel

 

Cea mai frumoasa piata de Craciun din Belgia este una dintre cele mai frumoase si din Europa. Turistii care descopera atmosfera magica a Craciunului din Bruxel nu se insala: tot mai multi oameni se bucura de acest eveniment. Acesta piata de Craciun a devenit una dintre cele mai mari si cele mai populare evenimente din Europa, aducand impreuna sute de mii de turisti.

Ceea ce se intampla aici contribuie la a situa Bruxelul o destinatie in care merita sa mergi. Patinuarul, bradul mare si frumos, spectacolul de lumini, hartile video, parada de Craciun, traditionalul car al zanelor… Toate aceste activitati minunate fermeca pe cei mari si mici la un loc si fac acest loc unic.

Cand? Intre 30 noiembrie 2018 si 06 ianuarie 2019

Vezi hotel Bruxel

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on StumbleUpon
StumbleUpon
0Tweet about this on Twitter
Twitter
The following two tabs change content below.
Andrei Gubernu

Andrei Gubernu

Pasionat ca si tine de calatorie, incerc sa te ajut sa descoperi aceasta lume frumoasa a explorarii lumii in care traim si despre care avem atat de multe de invatat.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.