Micul dejun cu… o girafa

Cum ar fi sa te trezesti dimineata cu o girafa care si-a bagat capul curioasa pe geamul de la camera ta de la etajul 2? Si… dupa ce iti revii… dupa ce iti dai seama ca nu era doar un vis… sa o inviti la micul dejun?

Nu, nu am luat-o razna…… Chiar poti sa faci asta in Kenya!  Giraffe Manor este singurul loc din lume unde poti hrani si fotografia o girafa in timp ce servesti micul dejun.

Aflat la doar 30 de minute de Nairobi, acest conac, inconjurat de aprox. 60 de hectare de padure a fost construit in 1932 de Sir David Duncan si cumparat mai apoi in 1974 de Jock si Betty Leslie-Melville a caror obiectiv personal a fost conservarea speciei de girafe Rothschild. Au inceput prin a oferi un camin pentru o pereche de pui de girafa pe cale de disparitie, ca mai apoi sa creasca cu multa dragoste si daruire mai multe generatii. Dupa moartea lui Jock, Betty a decis sa-si deschida casa celor care iubesc aceste animale si doresc sa traiasca o experienta unica in viata, vizitand conacul sau chiar cazandu-se acolo pe perioada vacantei in Kenya. De-a lungul anilor s-au cazat aici si personalitati ca Mick Jager, Brooke Shields, Richard Chamberlain, Ewan McGregor.

Conacul are acum 10 camere luxoase decorate cu mult bun gust si dotate cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sejur cu adevarat de neuitat, simtindu-te aici ca in vizita la niste prieteni vechi si buni.

La fel de prietenoase sunt si girafele rezidente, care in fiecare dimineata cand se serveste micul dejun se autoinvita la masa sperand sa primeasca si ele o gustare sau care iti tin companie in timp ce-ti bei ceaiul sau cafeaua pe terasa.

Tariful de persoana pe noapte porneste de la 400 euro (in functie de sezon) cu all inclusive, intrare la Giraffe Center si excursii in zonele din imprejurimi. Desi cazarea este putin cam scumpa comparativ tarifele de cazare la hotelurile din Kenya, merita toti banii. Chiar daca nu te cazezi aici, nu uita sa incluzi vizita la Giraffe Manor si Giraffe Center in programul vacantei tale, fiind unul din cele mai importante obiective pe care nu trebuie sa le ratezi in Kenya.

Vestea cea mai buna este ca tarifele pentru un sejur in Kenya sunt foarte accesibile (oferte Kenya), iar perioada cea mai buna de vizitare tocmai a inceput. Deci…….. ai plecat deja sa-ti faci bagajul? 😉

Sursa fotografii: thesafaricollection.com

 

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on StumbleUpon
StumbleUpon
0Tweet about this on Twitter
Twitter
The following two tabs change content below.

You may also like...

1 Response

  1. ALEXANDRA says:

    FOARTE TARE :)))..SI EU VREAU

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.