EasyJet revine pe piata romaneasca cu preturi de la 35 eur/zbor…

 

IMG_7042

De joi, 17 oct 2013 compania lowcost Easy Jet s-a reintors pe piata romaneasca dupa 3 ani de absenta lansand cursa directa Bucuresti – Londra.

Compania aeriana britanica Easyjet, este a patra mare companie lowcost din Europa, si cel mai mare operator de lowcost din Marea Britanie.
Ruta Londra – București va fi operată de 4 ori pe saptamana: luni, joi, vineri, duminica (orarul de iarna), respectiv luni, miercuri, vineri, duminica (orarul de vară).

Orarul de zbor pe aceasta ruta este urmatorul :

EZY 5037 Londra Gatwick – București 08:10 – 13:30
EZY 5038 București – Londra Gatwick 14:05 – 15:35

Compania aeriana Easyjet opereaza  zboruri de pe aeroportul London Gatwick situat la 45 km  la Sud de Londra,  mai aproape decat  aeroportul Luton (51 km NV fata de Londra) unde opereaza rivalii de la WizzAir.
In prezent companiile care opereaza curse directe spre Londra, de la Bucuresti sunt companiile de linie Tarom si British Airways si cele 2 companii aeriene lowcost Wizzair si Blue Air.

xy1d

Odata cu aparitia noii curse operate de Easy Jet, va mai creste putin concurenta, si speram noi ca acest lucru sa fie de bun augur si sa ii determine pe operatorii aerieni sa ofere tarife mai decente pasagerilor. Prețurile oferite de Easy Jet  pleaca de la 35,12 euro/segment, cu toate taxe incluse.

Ruta va fi operata cu Airbus-uri A319 ce au o capacitate de 156 de locuri. In prezent EasyJet deține o flotă de peste 200 de avioane cu care opereaza pe mai mult de 600 de rute intre 130 de aeroporturi din 30 de țari.
Joi, zborul EZY 5037 LGW-OTP a avut la bord 128 de pasageri iar zborul de retur EZY 5038 a avut  150 de pasageri.

Hugh Atken, directorul comercial a declarat intr-un comunicat de presa: “Estimam ca, in primul an de activitate, vom transporta circa 65.000 de pasageri inspre si din Romania”.

o0wm

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on StumbleUpon
StumbleUpon
0Tweet about this on Twitter
Twitter
The following two tabs change content below.
Alexandra Murariu

Alexandra Murariu

agent ticketing

You may also like...

4 Responses

  1. Vlad Cosoveanu says:

    trebuie sa ajungem la Londra atunci 😛

  2. abdellah says:

    bon travail

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.