De Valentine’s Day, BJR Vacante iti face bagajul de vacanta! Castiga un troler Lamonza!

 

banner-concurs-valentines-day

Ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia unui troler de 71 cm Lamonza oferit de BJR Vacante?

In prima instanta, pentru a te inscrie in concurs, devino fan al paginii Bjr Vacante (www.facebook.com/TopReduceriVacante) prin apasarea butonului ”Like/Imi place”. In cazul in care esti deja fan omite aceasta etapa!

Incarca apoi pe timeline-ul paginii BJR Vacante o fotografie cu tine dintr-o vacanta, insotita de urmatorul text: ”Din__________(#destinatia), cu drag_____________(@numele tau).@Bjr Vacante si @Lamonza imi fac bagajul pentru vacanta mea in __________(trece destinatia ta de vacanta preferata).

Exemplu: Din #Paris, cu drag @Ioana Popescu.@Bjr Vacante si @Lamonza imi fac bagajul pentru vacanta mea in #Grecia!

Ai grija ca vizibilitatea postarii sa fie setata ca ”publica”.

Da de veste prietenilor tai ca te-ai inscris in concurs si roaga-i sa te voteze, adica sa dea un like fotografie postate de tine pe pagina BJR Vacante!

Participantul a carui fotografie obtine cel mai mare numar de like-uri va fi desemnat castigator si va intra in posesia trolerului Lamonza oferit de BJR Vacante.

Mult succes! 🙂

_____________________________

Regulamentul complet al concursului

 bjr vacante logo

Condiţii de participare la concursul cu premiu „De Valentine’s Day BJR Vacante iti face bagajul de vacanta! Castiga un troler Lamonza!” organizat pe pagina de Facebook a BJR Vacante: https://www.facebook.com/TopReduceriVacante

Condiţii de participare la concursul cu premiu „De Valentine’s Day BJR Vacante iti face bagajul de vacanta! Castiga un troler Lamonza!” organizat pe pagina de Facebook a BJR Vacante: https://www.facebook.com/TopReduceriVacante.

1. Organizatorul si perioada de desfasurare a concursului cu premiu

SC. BJR Vacante SRL, cu sediul in Romania, Bulevardul Revolutiei 66B, 310025, Arad, inmatriculata la ORC sub nr. J02/1194/06.07.2004, avand C.U.I. 16576566, atribut fiscal R, avand contul nr RO98BTRL00201202235392XX , deschis la Banca Transilvania Sucursula Arad.

Concursul cu premii ”De Valentine’s Day BJR Vacante iti face bagajul de vacanta! Castiga un troler Lamonza!”se desfasoara pe pagina de Facebook a Organizatorului, respectiv https://www.facebook.com/TopReduceriVacante.

Jocul cu premii nu este sponsorizat, sprijinit sau organizat in niciun fel de Facebook. Destinatarul informatiilor puse la dispozitie de participanti nu este Facebook, ci BJR Vacante SRL in calitate de operator al paginii de Facebook a societatii BJR Vacante (numita in continuare “Organizatorul”). Informatiile puse la dispozitie sunt folosite exclusiv pentru jocul cu premii ce face obiectul prezentelor Conditii de participare. Pentru continutul acestui joc cu premii este responsabil exclusiv Organizatorul, nu Facebook. Raspunderea Facebook din si in legatura cu acest joc cu premii este principial exclusa. Jocul cu premii incepe in data de 17.01.2014 la ora 00:00 si se incheie in data de 07.02.2014 la ora 23:59. Anuntarea castigatorului se va face in data de 10.02.2014.

Participarea la jocul cu premii este posibila exclusiv in conditiile prezentate aici. Prin participarea la jocul cu premii, participantul recunoaste si accepta in mod expres prezentele Conditii de participare.

2. Dreptul de participare

Au dreptul sa participe orice persoane fizice cu domiciliul in Romania, care la data participarii au implinit deja varsta de 18 ani si sunt “fan” BJR Vacante(Top Reduceri Vacante) pe Facebook. Devin un astfel de fan persoanele care dau clic pe butonul “Imi place”/ “Like” de pe pagina de Facebook a BJR Vacante https://www.facebook.com/TopReduceriVacante.

Consursul este deschis tuturor persoanelor care accepta prezentul regulament si devin „fan” al paginii de Facebook a BJR Vacante.

Nu au dreptul sa participe si sa obtina premii salariatii, imputernicitii, succesorii legali şi mandatarii societaţii BJR Vacante SRL sau ai agentiilor implicate in organizarea si desfasurarea jocului cu premii.

3. Modul de participare

Pentru inscrierea in concursul derulat pe Facebook se va urma mecanismului urmator:

In prima instanta vor accesa site-ul de socializare: https://www.facebook.com/TopReduceriVacante si vor deveni fani ai paginii prin apasare butonului „Like” / „Imi place” apoi vor incarca o poza personala pe timeline-ul paginii BJR Vacante. Fiecare participant are dreptul sa se inscrie la concursul organizat pe pagina de Facebook cu maxim o poza pe intreaga durata a concursului. BJR Vacante isi rezerva dreptul de a exclude pozele care nu indeplinesc conditiile mentionate in prezentul regulament si/sau care au un caracter pe care il va considera nepotrivit concursului.

Prin inscrierea la concurs se intelege postarea unei fotografii personale dintr-o vacanta; fotografia participantului trebuie sa-l prezinte pe acesta intr-o ipostaza care are legatura cu tema concursului. In acest sens fotografia va fi insotita de urmatorul text in momentul postarii: ”Din….. (#destinatia), cu drag…. (@numele sau). @BJR Vacante si @Lamonza imi fac bagajul pentru vacanta mea in #….. (vei trece destinatia ta de vacanta preferata)!

Exemplu: Din #Paris, cu drag @Ioana Popescu. @BJR Vacante si @Lamonza imi fac bagajul pentru vacanta mea in #Grecia!

Sunt interzise modificari sau prelucrari ale pozelor in vederea atingerii cerintelor mentionate mai sus.

Inscrierea se face pana in ultima zi de concurs, inclusiv.

4. Premii si formalitati de acordare

Jurizarea se face in functie de numarul de Like-uri primite. Voturile trebuie sa fie acordate de catre persoane reale, care prezinta activitate recenta si constanta in reteaua de socializare si nu trebuie sa vina de pe conturi fictive. Conturile false sunt desemnate de juriu in urma analizarii continutului afisat pe acestea, iar in cazul in care in care se considera de catre juriu ca acestea sunt special create pentru asemenea concursuri, participantii care au primit voturile sunt descalificati. Membrii juriului au deplina libertate de a descalifica participantii care sunt suspecti de frauda pentru pastrarea echitabilitatii concursului si oferirea de sanse corecte tuturor concurentilor.

Juriul este format din reprezentantii agentiei BJR Vacante.

Participantul a carui fotografie obtine cel mai mare numar de like-uri va fi desemnat castigator si va intra in posesia trolerului Lamonza oferit de BJR Vacante.

Anuntarea castigatorului se va face in data de 10.02.2014.

Valoarea totala a premiului este de ____319,00___________lei ( cu TVA ).

Prin participarea gratuita la concursul cu premiu nu rezulta pretenţii financiare sau de alta natura ale participanţilor faţa de Organizator, cu excepţia premiului care poate fi caştigat de participanti in conformitate cu prezentele Conditii de participare. Plata in numerar a premiului sau a unui eventual substitut al premiului nu este in niciun caz posibila. Premiul nu poate fi preschimbat. Dreptul la primirea premiului nu poate fi transmis tertilor.

Stabilirea premiilor

Premiul consta intr-un troler Lamonza de 71 cm si se acorda participantului cu cel mai mare numar de Like-uri primite.

Formalitati de acordare a premiilor

Numele Castigatorului va fi anuntat pe pagina de Facebook a BJR Vacante https://www.facebook.com/TopReduceriVacante.

In termen de 48 de ore de la data anuntarii castigatorului, acesta va primi un mesaj privat prin care va fi rugat sa ne furnizeze un numar de telefon ca sa poata fi contactat pentru stabilirea datele prin care poate intra in posesia premiului: fie prin ridicarea de la sediul/punctul de lucru al Organizatorului fie in alt mod stabilit de comun acord cu fiecare castigator.

In cazul in care castigatorul nu raspunde – termenul de asteptare al unui raspuns este de 30 de zile de la cea de-a treia instiintare efectuata conform celor de mai sus, dreptul sau asupra premiului expira fara a putea fi substituit. In acest caz, premiul se retrage. Acceptarea premiului nu este obligatorie.

Organizatorul nu este responsabil pentru corectitudinea datelor transmise de castigator cu privire la expedierea premiilor. Formalitatile privind predarea premiului se clarifica individual cu fiecare castigator.

5. Excluderea de la concursul

In cazul unei incalcari a acestor Conditii de participare, Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude aceste persoane de la jocul cu premii. Se exclud si persoanele care se servesc de mijloace auxiliare nepermise ( de ex. instrumente specifice hackerilor, virusi, troieni etc.) sau care obtin altfel avantaje prin manipulare. De asemenea, cei care participa pentru terti (cu sau fara stiinta acestora ) pot fi exclusi din joc. Deciziile de descalificare se comunica participantilor printr-un mesaj privat. in orice caz de excludere, premiile pot fi retrase si ulterior sau se poate cere inapoierea premiilor deja platite, respectiv expediate.

6. Intreruperea anticipata a concursului

Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda sau intrerupe oricand concursul, cu o instiintare prealabila a publicului prin intermediul site-ului https://www.facebook.com/TopReduceriVacante, www.bjr-vacante.ro, http://blog.bjr-vacante.ro.

i) in cazul depistarii de activitati de frauda electronica, hacking sau inselatorii;

ii)in cazul in care, din motive tehnice (de ex. virusi in sistemul de computere, manipulare sau erori de hardware si / sau software) sau din motive juridice nu se poate asigura desfasurarea regulamentara a jocului. Daca se produce o astfel de intrerupere ca urmare a conduitei unui participant, Organizatorul poate solicita acestei persoane despagubiri pentru dauna produsa.

7. Reclamatii si litigii

Reclamatiile referitoare la desfasurarea concursului vor fi expediate Organizatorului in scris, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, prin indicarea concursului cu premiu, in termen de 14 zile de la aflarea motivului, la urmatoarea adresa: Bulevardul Revolutiei 66B, 310025, Arad, Romania sau la contact@bjr-vacante.ro.

Reclamatiile transmise telefonic sau cu intarziere nu vor fi prelucrate.

In cazul in care o anumita prevedere a prezentelor Conditii de participare este declarata nula, celelalte conditii de participare raman valabile/valide in masura in care pot produce efecte juridice chiar in absenta conditiilor declarate nule. In masura posibilului, conditiile anulate se inlocuiesc cu o alta reglementare rezonabila, valida juridic, care sa corespunda cat mai mult scopului prevederilor lipsite de validitate.

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concursul cu premiu se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de care aparţine sediul social al Organizatorului. Legea aplicabila este legea romana.

8. Taxe si impozite aferente

Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile sub forma de premii obţinute de catre castigatori, in conformitate cu reglementarile Codului Fiscal in vigoare, orice alte obligaţii de natura fiscala sau de alta natura in legatura cu aceste venituri fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

9. Diverse

Organizatorul işi rezerva dreptul de a modifica oricand, insa cu o instiinţare prealabila a publicului, prezentele Conditii de participare, daca acest lucru este necesar din motive juridice sau din alte motive obiective.

Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

Prezentele Condiţii de participare sunt disponibile in mod gratuit oricarui solicitant pe pagina de internet https://www.facebook.com/TopReduceriVacante, pe blogul http://blog.bjr-vacante.ro si pe siteul www.bjr-vacante.ro si poate fi obtinut gratuit si la sediul central al Organizatorului de la adresa Bulevardul Revolutiei 66B, 310025, Arad, Romania.

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on StumbleUpon
StumbleUpon
0Tweet about this on Twitter
Twitter
The following two tabs change content below.
Ivona Maris
Cand nu scriu aici ma gasesti pe blogul meu personal, www.dinmansarda.com., unde scriu despre casa, gradina si #GardenTravel.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.