Castigator concurs “Citeste cu BJR Vacante!”

Dragi prieteni,

Va multumim pentru participarea la concursul “Citeste cu BJR Vacante!”. Ne-am bucurat sa vedem ca si voi impartasiti pasiunea pentru lectura. Din pacate a trebuit sa eliminam cativa participanti din cauza nerespectarii regulilor. 🙁 Din fericire vom mai organiza si alte concursuri in curand! 🙂

Castigatorul desemnat prin random.org este Corina Goruian. Primul inscris in concurs! Probabil ca si-a dorit mult aceste carti! 🙂

Corina, iti dorim lectura placuta si vacante frumoase! Te asteptam sa ne contactezi printr-un mesaj privat, pe pagina noastra de facebook, pentru a stabili detaliile prin care poti intra in posesia premiului.

Va dorim tuturor o seara de 8 Martie cat mai frumoasa!

castigator concurs 8 martie

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on StumbleUpon
StumbleUpon
0Tweet about this on Twitter
Twitter
The following two tabs change content below.
Ivona Maris
Cand nu scriu aici ma gasesti pe blogul meu personal, www.dinmansarda.com., unde scriu despre casa, gradina si #GardenTravel.

You may also like...

3 Responses

 1. Felicitari castigatoarei!
  As dori sa stiu ce regula am incalcat astfel incat am fost eliminata din start. Multumesc!

  • Ivona Maris Ivona Maris says:

   Buna ziua, dupa cum v-am mentionat si in momentul concursului, linkul plasat de d-voastra in comentariu nu respecta cerintele concursului si nu era valabil. Va citez scurt din regulament – ”Intra pe site-ul http://www.bjr-vacante.ro si cauta o oferta de vacanta pe placul tau care sa fie sub 300€. Lasa-ne linkul ofertei intr-un comentariu la acest articol si valideaza-ti inscrierea in concurs printr-un like pentru pagina noastra de facebook.”
   Va asteptam la urmatoarele concursuri. Numai bine! 🙂

 2. ok, multumesc, alta data voi fi mai atenta! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.