Relaxare si rasfat pe timp de iarna la….Spa.

sursa: www.pinterest.com

Iarna aduce bucurii in special celor mici…desigur si eu sunt foarte incantata in fiecare an la prima ninsoare…si totusi simt uneori ca temperaturile scazute imi creaza o stare de disconfort si cred ca cel mai potrivit loc pentru a uita putin de frig este o destinatie exotica si bineinteles SPA-ul. Ce poate fi mai benefic decat o sesiune de relaxare intr-o oaza de liniste. Cu siguranta ti-a trecut prin minte cat de mult ti-ar placea sa iti dedici o parte din timp exclusiv sanatatii si frumusetii tale.  Acum cativa zeci de ani aveau acces la acest rasfat doar femeile instarite. Situatia s-a schimbat de atunci, iar acum poti beneficia de servicii variate si accesibile in intreaga lume. Special pentru tine am realizat o lista cu cateva dintre cele mai faimoase Spa-uri.  

sursa: www.pinterest.com

1.Castel Monastero 5*, Toscana-Italia
Monastero dell’Ombrone este satul in care se afla resortul Castel Monastero. Aceasta cladire medievala se afla la 23 km de Siena. Pana ajungi la destinatie vei avea parte de panorame minunate asupra naturii. Intre zidurile celor doua cladiri vechi si frumoase se afla un spa unic in Italia, pe o suprafata de o mie de metri patrati. Aici poti descoperi tratamente eficiente si inovatoare pentru pierderea in greutate, detoxifiere, masaj si procedee pentru incetinirea imbatranirii. Aceste tratamente si linii de produse au fost create de catre experti, pentru a-ti oferi  exclusivitate. Cu siguranta vei putea gasi aici armonie si echilibru intr-un cadru impresionant.

sursa: www.castelmonastero.com

2.Mavida 4*, Zell am See-Austria
Complexul  Mavida se afla pe malul lacului Zeller See, cu o suprafata de 1400 de metri patrati. Acesta fiind situat chiar in munti, poti practica si sporturile de iarna cum ar fi: snowboarding, ski, patinaj si plimbari cu sania trasa de cai. Dupa ce ai incercat fiecare varianta, bucura-te de baile luxoase, de cursurile de pilates si yoga si relaxeaza-te pe una din canapele cu apă ce pot fi încălzite. Hotelul Mavida iti ofera acces la bazin de inot interior, la saună finlandeză cu ierburi bio, la bazin de tip Kneipp si o oferta diversificata de proceduri Mental Balance, infrumusetare şi masaj.

sursa: www.healingguide.org

3.Mandarin Oriental 5*, Bangkok-Thailanda
Hotelul Mandarin Oriental situat in Bangkok, se numara printre cele mai bune spa-uri din lume. Specialistii de aici folosesc tehnici transmise din generatie in generatie pentru imbunatatirea sanatatii. Aceste tehnici se bazeaza in principal pe remedii  din plante naturale. Hotelul ofera o atmosfera de lux, exclusivista cu o serie de camera si apartamente private. Ca sa ajungi la cladirea unde se fac tratamentele vei traversa cu barca raul ce desparte hotelul de Spa. Aici vei fi intampinat cu un ceai calmant iar apoi vei lua parte la ritualul de curatare a picioarelor unde terapeutul iti va face o consultatie pentru a putea aplica tratamentul corespunzator. Daca vrei sa renunti la locatia traditionala de tratament poti opta pentru unul din apartamente private dotate cu Jacuzzi sau sauna proprii. La Mandarin Oriental gasesti o varietate de tratamente de purificare, detoxifiere si relaxare. De asemenea te poti bucura si de piscina, sala de fitness si teren de tenis.

sursa: www.mandarinoriental.com

4.Four Seasons 5*, Paris-Franta
Hotelul Four Seasons se afla in apropiere de Champs-Elysées, detinand cel mai luxos Spa din Paris. Aici poti utiliza piscina interioara , saunele si jacuzzi unde vei fi inconjurat de aranjamente florale unice. De asemenea poti alege din multitudinea de tratamente corporale, masajele relaxante, energizante sau terapeutice. Cea mai interesanta procedura mi se pare, exfolierea cu o crema abraziva de ciocolata, apoi se aplica o crema hranitoare realizata dintr-un amestec de ciocolata urmand un masaj relaxant cu unt de Shea si finalizand cu o degustare de ciocolata din patiseria hotelului. Serviciile din acest cadru elegant si rafinat cu siguranta te vor face sa revii.

sursa: www.fourseasons.com

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on StumbleUpon
StumbleUpon
0Tweet about this on Twitter
Twitter
The following two tabs change content below.
Ramona Padurean

Ramona Padurean

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.