Relaxare si rasfat pe timp de iarna la….Spa(II)

Sursa: www.pinterest.com

Saptamana trecuta am postat un articol cu unele dintre cele mai frumoase spa-uri din lume. Mi-a placut atat de mult acest subiect incat am hotarat sa mai adaug cateva variante.  Sunt sigura ca si tu te-ai gandit deja sa faci o vizita in curand la Spa. Cred ca si pentru tine sanatatea, relaxarea si frumusetea sunt la fel de importante ca si pentru mine. De aceea vreau sa vin in ajutorul tau…cu diversificarea listei.

Sursa: www.pinterest.com

1.St. Regis 5*- Singapore
Hotelul St. Regis din Singapore gazduieste Spa-ul Remède. Aici vei avea parte de servicii revitalizante bazate pe ritualuri antice. Designul interior creează un mediu care sprijina călătoria ta catre relaxare. Caracteristicile unice, cum ar fi lemnul de cedru, sauna finlandeza, camere de aburi si fantani de gheata parfumate cu eucalipt, ofera numeroase beneficiie sănătatii. Fântâna de gheata, singura de acest gen din Singapore se bazeaza pe vechile traditii europene de utilizare a zapezii pentru  curatirea trupului. Sunt distribuite bucati de gheață netede de la fântâna de gheață la saune pentru reimprospatare si racirea pielii. Acest proces iti permite sa experimentezi intregul ciclu de tratament „cald-rece” care ajuta la imbunatatirea sistemul imunitar si circulator.

Sursa: www.pinterest.com

2.Dolder Grand 5*- Zurich
Hotelul Dolder dispune de un impresionant Spa, unde predomina rafinamentul si luxul. Zona de Spa a hotelului dispunde de numeroase camere de tratament, o incapere pentru doamne si domni si o piscina cu vedere panoramica. In zona „Ladie’s & Gentlemen’s” vei gasi saune, bai de aburi, bazine cu apa rece si sezlonguri. Iar daca vrei sa te relaxezi alege zona de Chillout. Aici vei gasi scaune confortabile  si zona de meditatie cu o fascinanta cupola din mozaic oglinda. Tratamentele de care poti avea parte la Dloder Grand sunt realizate cu ajutorul unor linii de produse exclusiviste. De asemenea exista o varietete de tipuri de masaj. Fie ca vrei un masaj facial, fie ca vrei un masaj al intregului corp, satisfactia va fi garantata. Eu as prefera masajul Bamboo Shiatsu, este un masaj in stil japonez pentru tonifiere si slabire 😀 .

Sursa: www.thedoldergrand.com

3.Hayman Resort 5*- Hayman
Insula Hayman se afla in Australia si gazduieste acest resort care ofera servicii exclusiviste de intretinere corporala. Meniul este extins asa ca poti opta pentru ceea ce ti se potriveste cel mai bine. Specialistii de aici practica atat tehnici traditionale cat si tehnici moderne. Experienta unica de care poti avea parte este – programul Hayman Spa & Wellness. Ryko Kalinko este terapeutul care te poate ajuta la crearea echilibrului intre trup, minte si suflet. Acest program include exercitii de yoga, chi gung, tai chi, exercitii in ocean, sesiuni de teorie si diverse tratamente spa. Ryko Kalinko a calatorit in intreaga lume si a studiat metodele de vindecare naturala, timp de 15 ani. Pasiunea sa pentru  aceste tratamente l-au ajutat sa devina un maestru al imbunatati vitalitatii si sanatatii.

Sursa: www.hayman.com.au

4.Six Senses Spa – Iordania
Six Senses Spa are un design clasic si se află direct sub o cascada cu apa termala. Este o clădire de sine statatoare care dispune de 10 camere de tratament si o pestera de aburi, care iti ofera intimitate si  relaxare. Tratamentele se bazeaza pe proprietatile terapeutice ale apelor bogate in minerale de la Marea Moarta, combinate cu tratamente semnate Six Senses pentru a asigura intinerirea pura. Terapiile faciale si corporale sunt concepute pentru a lumina și clarifica pielea. Tratamntele te vor ajuta de asemenea la detoxifiere, la inviorare si la intinerire. Masajele Six Senses Spa sunt concepute pentru calmarea si sporirea fluxurile de energie ale corpului si de a-ti oferi un sentiment de bunastare.

Sursa: www.sixsenses.com

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on StumbleUpon
StumbleUpon
0Tweet about this on Twitter
Twitter
The following two tabs change content below.
Ramona Padurean

Ramona Padurean

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.