6 pasi inainte de a-ti achizitiona vacanta

Pentru ca suntem intr-o societate instabila din multe puncte de vedere, inainte sa achizitionam orice, ar trebui sa ne punem cateva intrebari la care sa gasim raspunsuri. Cu atat mai mult cand vine vorba de vacanta noastra.

In continuare vom vedea cum putem verifica si ce intrebari ar trebui sa ne punem, la care sa gasim raspuns, pentru a fi sigur ca banii tai sunt in siguranta si ca vei avea ceea ce ai comandat.

Noi am pregatit 6 pasi prin care poti face aceasta verificare, din punctul nostru de vedere cei mai importanti.

 

Verificarea agentiei

In ultima perioada au fost destul de multe provocari in randul turistilor cu privire la achizitionarea vacantei.

Este clar ca oricine vrea sa fie sigur ca va merge in vacanta, dupa ce 1 an de zile lucreaza foarte mult. Intrebarea se pune ce ar trebui sa am in vedere atunci cand imi achizitionez vacanta de la o agentie de turism?

Mai jos ai o lista cu cateva lucruri importante de care ar fi bine sa ti cont atunci cand iti achizitionezi vacanta.

1. Asigurare de insolventa

Insolventa agentiilor de turism este un subiect sensibil dar real si important. Tocmai de aceea noi nu ne ferim sa vorbim despre el si sa luam masuri in favoarea clientilor nostrii.

Anul acesta am extins valoarea asigurarii de insolventa la 200.000 de euro.

Primul din cei 6 pasi, atunci cand iti achizitionezi vacanta poate ca ar fi bine sa pui o intrebare: “Care este suma pe care o asigura agentia in caz de insolventa?”. In functie de raspunsul pe care il primesti poate ca ar fi bine sa te reorientezi; pana la urma este importanta siguranta banilor tai!

2. Licenta de turism

Un al 2 lea din cei 6 pasi este verificarea licentei de turism.

Fii sigur ca locul de unde cumperi este licentiat sau macar cu actele depuse la Ministerul Turismului, lucru care se poate verifica dand un telefon la Ministerul Turismului.

Daca o firma nu are licenta de turism, implicit iti lasi banii pe mana  unei firme iresponsabile care nu are nici o raspundere sau legalitate cu privire la banii tai.

3. Vechimea pe piata turismului

Pasul 3 din cei 6 pasi de verificare pe care trebuie sa ii faci este acela de a te interesa de vechimea pe piata turismului.

Acesta nu este un criteriu care este neaparat concludent, dar daca vrei sa fii tratat cu profesionalism alege o agentie de turism care activeaza pe piata turismului de mai multa vreme. Firmele cu vechime in domeniu sunt firme, majoritatea, de incredere.

BJR Vacante are o vechime de 23 de ani pe piata turismului debutand cu numele de Business Jet in acest domeniu in anul 1996. Daca vrei sa citesti mai multe despre BJR Vacante intra aici:

https://www.bjr-vacante.ro/index.php?pag=pagini_site&pagina=cinesuntem

4. Indicatorii economici

Al 4 lea pas este sa verifici indicatorii economici, poate unul din cei mai importanti dintre cei 6 pasi de verificare.

Consulta indicatorii economici ai firmei. Sunt foarte multe site-uri specializate care iti pot oferi un sumar despre activitatea economica a firmei. Cifrele in cele mai multe cazuri vorbesc de la sine.

Click pe poza pentru mai multe detalii.

5. Imaginea acelei agentii

Daca vrei sa ai parte de servicii bune ar trebui sa te uiti un pic si la imaginea acelei agentii pe contul de socializare sau chiar pe website-ul propriu; acesta ar fi al 5 lea pas din cei 6 pasi de verificare.

Ca orice carte de vizita aceste 2 instrumente pot fi un semnal de alarma foarte bun cu privire la ce servicii vei primi, asta nu inseamna ca cele care nu au facebook sau website propriu nu iti pot oferi servicii bune.

Intra pe pagina noastra de facebook si da like pentru a fi la curent cu ultimele noutati: https://www.facebook.com/TopReduceriVacante/

Intra pe pagina noastra online si fi la curent cu toate ofertele noastre: www.bjr.ro

6. Pretul pe care ti-l ofera

Chiar daca nu ti se pare ceva important, nu uita sa verifici si acest al 6 lea pas.

De multe ori ne lasam dusi de val cand avem de-a face cu reduceri si actionam fara sa analizam. Daca reducerea este cu peste 10 % fata de ceea ce este pe piata ca si pret se prea poate sa nu fi in locul potrivit pentru a-ti achizitiona vacanta.

De aceea daca vezi un pret cu mult mai ieftin decat ce e pe piata asigura-te ca compari acelasi lucru si asigura-te ca ai parcurs pasii de dinainte pentru a nu cadea in vreo capcana.

Concediul tau este mult prea important pentru a-l lasa pe mana oricui.

 

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on StumbleUpon
StumbleUpon
0Tweet about this on Twitter
Twitter
The following two tabs change content below.
Andrei Gubernu

Andrei Gubernu

Pasionat ca si tine de calatorie, incerc sa te ajut sa descoperi aceasta lume frumoasa a explorarii lumii in care traim si despre care avem atat de multe de invatat.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.