5 motive pentru care sa cumperi vacanta in perioada Targului online de Turism

Targul de turism Online

Te-ai intrebat cu siguranta macar o data care este perioada in care sunt cele mai mici preturi pentru vacante pentru a-ti achiztiona vacanta, cu siguranta.

In ultima vreme trendul este ca acest lucru sa se intample in perioada Targului de turism.

Multi oameni nu pot ajunge la targ de aceea BJR Vacante si-a propus sa aduca targul la ei. Avem acum online, la un click distanta, toate ofertele de targ pe targul online de turism.

Intra pe bjr-vacante.ro si achizitioneaza-ti vacanta la pret de targ.

Daca inca nu te-am convins ca e important iata 5 motive pentru care merita sa iti achizitionezi vacanta in perioada targului:

  1. Preturile vacantelor scad

De la un an la altul reducerile pentru targul de turism au crescut. Daca pana acum 2 ani preturile in perioada targului erau undeva cu 1% mai ieftine, anul trecut preturile au fost si cu 8% mai ieftin.

 

  1. Ofertele de avans sunt cele mai bune

Daca pana acum 2 ani nu exista deschidere vis a vis de a oferi cele mai bune oferte la targ anul trecut au fost oferte irezistibile la targul de turism din bucuresti si targul de turism online. Iti puteai achizitiona vacante si cu avans de 1 euro.

  1. Perioada targului de turism online coincide cu perioada early booking-ului

 

Ceea ce este poate cel mai important ca si eveniment este ca perioada targului de turism online coincide si cu startul sezonului 2019-2020. Acest lucru face ca ofertele cele mai bune sa fie disponibile in aceasta perioada.

  1. Perioada targului de turism coincide cu perioada de black Friday in Romania

BLACK FRIDAY targul online de turism

Acesta poate fi cel mai mare argument pentru care trebuie sa te gandesti serios la a-ti cumpara vacanta din noiembrie. De Black Friday, BJR Vacante la Targul online de Turism va oferi cele mai mari discounturi posibile.

Daca atunci nu ti-ai luat vacanta cu siguranta vei plati mai mult pentru aceleasi servicii.

  1. Reducerile sunt pe bune

 

Daca in multe din alte industrii reducerile sunt facute fictiv, in perioada targului de turism reducerile sunt pe bune. Asa oferta de pret buna cu siguranta nu vei mai prinde.

 

Nu merita sa risti asa ca achizitioneaza-ti vacanta in perioada targului online de turism si BJR Vacante iti promite ca vei avea parte de cele mai bune oferte si cele mai multe reduceri cumulate.

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on StumbleUpon
StumbleUpon
0Tweet about this on Twitter
Twitter
The following two tabs change content below.
Andrei Gubernu

Andrei Gubernu

Pasionat ca si tine de calatorie, incerc sa te ajut sa descoperi aceasta lume frumoasa a explorarii lumii in care traim si despre care avem atat de multe de invatat.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.