3 motive pentru a-ti achizitiona vacanta la Targul Online de turism

Cred ca fiecare dintre noi se intreaba macar o data : “De ce mi-as achizitiona vacanta de pe un site online?”. In continuare vei vedea 3 beneficii pentru care achizitionarea vacantei online este un lucru placut si avantajos.

In perioada in care este Targul Online de turism ai cateva avantaje de care trebuie sa profiti.

Perioada: 14.11.2019-17.11.2019

Unde: www.bjr.ro

Targul Online

 

Ai intrat intr-o agentie in plin sezon de vanzari? Daca da, cu siguranta a trebuit sa stai la coada si sa astepti dupa oferta cel putin 2 zile, daca nu mai mult. Tocmai de aceea primul avantaj pe care il ai daca iti achizitionezi vacanta online este ca scapi de aglomeratie, timpul tau fiind foarte pretios.

1. Economisesti timp la Targul Online

Daca mergi la un targ de turism clasic nu doar ca pierzi bani pe transportul pana acolo, platesti taxa la intrare si nu vei gasi toate ofertele posibile si disponibile ci pierzi timp in trafic, pierzi timp gasind loc de parcare si pierzi timp cautand la toti furnizorii care sunt la targ.

Ce iti oferim noi in schimb? O metoda prin care sa economisesti timp. Daca vei intra pe targul de turism online al BJR Vacante vei gasi oferte in cel mai scurt timp, nefiind nevoie sa stai la cozi sau sa stai in trafic.

Vacanta online

2. Economisesti bani la Targul Online

Nu doar ca timpul tau este pretios si merita sa il investesti in a sta cu cei dragi savurand o cafea si cumparand vacanta online, procesul de rezervare durand maxim 3 minute, dar daca rezervi vacanta online economisesti bani, lucru pe care il poti reinvesti in a-ti achizitiona o a 2 a vacanta.

Cum economisesti bani? Foarte simplu. Nu platesti taxa de intrare, nu platesti transport, nu platesti taxa de parcare, vezi instant cele mai bune preturi prin comparatie la peste 150 de turoperatori si ai si reducere la rezervarea online.

Cu siguranta vor aparea si oferte cu preturi foarte bune in perioada targului online de turism, ceea ce te poate face sa salvezi pana la 40%. Urmareste targul de turism online BJR Vacante si prinde cel mai bun pret pentru vacanta ta, economisind bani pe care ii poti reinvesti in cea de-a doua vacanta, pentru ca meriti.

Vacanta Online

3. Oferte actualizate instant la Targul Online

Din experienta va spun ca pentru ca un agent de turism sa iti faca o oferta personalizata dureaza intre 30 minute si 1 ora, cel putin. Problema este ca daca nu te poti decide pe loc, si de cele mai multe ori nu te poti decide pe loc, cand revi sa iti reverifice oferta acea oferta fie nu mai este valabila, fie costa mai mult decat initial pentru ca altii au fost mai rapizi decat tine si au rezervat. Acest lucru duce la acelasi inceput inca 1 ora de ofertare si 4 de discutii acasa.

Avantajul targului online de turism este ca aici iti poti verifica oferta instant, in mai putin de 10 secunde, si ai pretul actualizat, procesul de rezervare fiind de maxim 3 minute.

Oferte Online

Acum la final poate te intrebi ce ramane de facut. Uite cateva sugestii:

  • spune-le prietenilor tai despre Targul Online de turism daca iti sunt cu adevarat prieteni;
  • urmareste Targul Online de turism pe www.bjr.ro
  • daca vezi o oferta buna rezerv-o, peste o ora se poate sa nu mai fie
  • fii la curent cu toate ofertele si rezerva online beneficiind de reducere pentru ca vei economisi timp si bani.

Prea tare si prea convenabil pentru a nu veni si tu la Targul Online de turism.

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on StumbleUpon
StumbleUpon
0Tweet about this on Twitter
Twitter
The following two tabs change content below.
Andrei Gubernu

Andrei Gubernu

Pasionat ca si tine de calatorie, incerc sa te ajut sa descoperi aceasta lume frumoasa a explorarii lumii in care traim si despre care avem atat de multe de invatat.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.