Cautam AMBASADORI ai vacantelor! Devino AMBASADOR BJR Vacante!

 

Devino-Ambasador-BJR-Vacante

Cautam AMBASADORI ai vacantelor, oameni pasionati de calatorii care doresc sa impartaseasca cu altii experientele lor si care nu inceteaza sa viseze.

Ce inseamna sa fii AMBASADOR BJR Vacante?

Inseamna ca vei putea sa-ti rezervi singur vacantele preferate la un pret special, vei putea sa recomanzi vacante prietenilor si cunoscutilor tai si sa castigi din rezervarile lor. In plus vei primi diverse traininguri in domeniul turismului si calitatea de autor pe blogul BJR Vacante.

Cum poti sa devii AMBASADOR BJR Vacante?

Ne trimiti 3 articole pe adresa: ambasadori@bjr-vacante.ro. Perioada de inscriere a articolelor este 20.01.2014-16.02.2014.

Un articol trebuie sa fie despre o tara pe care ai vizitat-o, altul despre cum iti planuiesti o vacanta si inca unul despre un obiectiv turistic care te-a impresionat. Articolele trebuie sa contina fotografii cu tine si sa nu depaseasca 2 foi A4. Articolele trebuie sa aiba un continut autentic(sa nu fie plagiate) si sa nu mai fi fost postate pe alte bloguri sau site-uri. Autorul isi auma raspunderea pentru continut si fotografii si ne acorda dreptul de a le folosi in scop publicitar.

Toate articolele care intrunesc aceste conditii vor fi publicate pe blog de catre administrator, cu mentionarea autorului(nu uita sa te semnezi in momentul in care ne trimiti mailul), in ziua imediat urmatoare primirii lor pe adresa de email ambasadori@bjr-vacante.ro.

Vom selecta 5 AMBASADORI astfel:

Se va calcula media aritmetica dintre: 30% – nr. de distribuiri al articolului, 70% – parerea juriului formata din reprezentanti ai agentiei.

Ai deci grija sa trimiti articolele tale in timp util. Noi te vom anunta prin email momentul publicarii articolelor pentru ca tu sa ai timp suficient sa-ti inviti prietenii sa-ti voteze articolele. Articolele se voteaza prin apasarea butonului ”like/share” amplasat la sfarsitul articolului. Se va lua in considerare numarul total de distribuiri de pe facebook, google+ si/sau tweeter. Sesiunea de votare se incheie in 21.02.2014, orele 12:00. Voturile ulterioare acestei date nu vor fi luate in considerare la calcularea punctajului final.

Lista celor cinci castigatori, viitori AMBASADORI, precum si punctajul obtinut de catre toti participantii va fi facuta publica in data de 28.02.2014 pe www.bjr-vacante.ro, http://blog.bjr-vacante.ro, https://www.facebook.com/TopReduceriVacante si google.com/+Bjr-vacanteRo.

Cei 5 viitori AMBASADORI vor fi contactati printr-un mesaj pe mail in vederea stabilirii detaliilor viitoarei colaborari. Refuzarea conditiilor de colaborare sau neindeplinirea acestora duce la anularea calitatii de AMBASADOR. Dar despre acestea vom vorbi pe larg la momentul potrivit.

Va dorim mult succes si multa inspiratie! 🙂

PS: Ne rezervam dreptul de a modifica oricand acest regulament. Modificarile va vor fi aduse la cunostinta prin intermediul www.bjr-vacante.ro, http://blog.bjr-vacante.ro, https://www.facebook.com/TopReduceriVacante si google.com/+Bjr-vacanteRo.

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on StumbleUpon
StumbleUpon
0Tweet about this on Twitter
Twitter
The following two tabs change content below.
Ivona Maris
Cand nu scriu aici ma gasesti pe blogul meu personal, www.dinmansarda.com., unde scriu despre casa, gradina si #GardenTravel.

You may also like...

12 Responses

  1. Emil says:

    Buna Ivona,
    Conditiile impuse…par ca o problema de “Gazeta Matematica”. Sunt multe coditii impuse, plus faptul ca beneficiile celor 5 ambasadori sunt evazive. Sunt foarte sceptic in ceea ce priveste participarea.
    Sunt dispus sa devin Ambasador, nu cunosc beneficiile. Reduceri as primi si daca m-as inscrie prin programul de afiliere. “Calitatea de autor” pe blog nu se pune. Orice isi poate face un blog de travel si poate chiar obtine si beneficii de pe urma lui. Daca revizuiti substantial regulamentul as fi dispus pentru o colaborare.
    Daca intr-adevar doriti sa dezvoltati blogul si pagina de FB si propuneti ceva serios, va rog sa ma contactati.
    Spor si ….vacante minunate!

    • Ivona Maris Ivona Maris says:

      Buna Emil,

      In primul rand iti multumesc pentru timpul alocat si pentru feedback.

      Prin acest concurs cautam persoane cu adevarat pasionate de turism. Ei vor fi ambasadori ai brandului BJR Vacante iar in aceasta calitate vor avea alte atributii si beneficii in comparatie cu simpli afiliati. Vor putea beneficia de reduceri suplimentare, de traininguri personalizate in turism si acces rapid la nivele superioare de calificare.

  2. Emil says:

    Buna Ivona,
    Tot nu imi este clar ce anume cautati: bloggeri, PR sau agenti de turism.
    in plus: “Un articol trebuie sa fie despre o tara pe care ai vizitat-o, altul despre cum iti planuiesti o vacanta si inca unul despre un obiectiv turistic care te-a impresionat”.
    De aici deduc ca nu vor putea participa cei ce nu au iesit inca din tara. Pai e frumos?! Poate fi cineva care e intr-adevar pasionat de calatorii si care ar corespunde cerintelor numai ca datorita situatiei financiare, conjuncturii….varstei, nu a vizitat decat Romania, iar voi prin aceasta cerinta ii taiati aripile.
    Si apropos de….Romania. Suntem atat de comozi, incat noi romanii, nu am scrie 3 articole nici daca am deveni ambasadori in MAE. Pentru noi s-au inventat posmagii inmuieti si concursurile LIKE&SHARE 🙂
    Te rog sa faci o comparatie intre acest concurs si cel ce se desfasoara pe FB. Trist, dar adevarat!
    Mai povestim….despre blogging, travel si “pacate romanesti”!

    • Ivona Maris Ivona Maris says:

      Buna Emil,
      Pe viitor, am sa te rog sa eviti formularile de gen ”posmagii inmuieti”. In caz contrat comentariile tale nu vor mai fi aprobate. Nu cred ca e greu sa ne limitam la un limbaj civilizat.
      Ma repet, noi cautam persoane pasionate de calatorii pe care le vom ghida in acest domeniu. A avea blog nu este o conditie.
      Vad ca tu esti afiliat BJR Vacante. Deduc de aici ca ai observat pana acum ca agentia noastra este axata pe oferte turism extern.Deci, da, ne adresam momentan doar acestei nise.
      Consideram ca pentru o persoana cu adevarat pasionata de acest domeniu, 3 articole nu reprezinta o problema. Daca reprezinta o problema atunci inseamna ca nu e persoana potrivita.
      O zi buna si spor la vanzari!

  3. Emil says:

    Buna Ivona,
    Se pare ca Timpul mi-a dat dreptate. Noi, romanii, suntem comozi, si vrem sa primim totul fara sa facem vreun efort. Asadar cele 3 articole s-au dovedit a fi un obstacol de netrecut care titlul de AMBASADOR al vacantelor. Nu trebuie sa fii suparata, a fost o incercare, dar ai cerut prea mult acolo unde nu trebuie. Hai sa iti spun un secret (sau poate doua): Sunt multi pasionati de calatorii si multi dintre ei sunt activi on-line. Si-au facut bloguri, pagini de FB, sunt organizati in comunitati. Fac totul din pasiune, din dorinta de a impartasi si altora din experientele si momentele placute petrecute in vacantele din tara si strainatate. Aceasta pasiune costa si ii cost (la bani ma refer), dar nu conteaza, duc totul mai departe, dezvolta si sunt mandri de ceea ce fac. Pentru ei blogul, pagina de FB este “locul”, “destinatia”. Acolo isi petrec timpul, “vacanta” pana la o noua calatorie. Respect pentru ei si repect pentru munca lor.
    Al doilea secret: sunt ceilalti, cei care viseaza, cei care asteapta marele premiu, VACANTA DE VIS. Asteapta si….atat. Nu fac nimic, sunt “comozi” (sa nu le zic lenesi :). Participa la toate concursurile LIKE&SHARE si chiar si acel LIKE/SHARE este pentru ei uneori prea mult. Sunt printre si pasionati de calatorii, de vacante….si le doresc. Dar comoditatea asta ii face sa renunte. Nu iti vor scrie niciodata un articol (cu atat mai mult 3).
    Mai povestim,
    Apropos, mi-am luat de la BJR o vacanta in iunie in Thassos. Voi scrie cu siguranta articole despre… poate si pentru voi, daca primesc totlul de AMBASADOR BJR in Thassos

  4. Mai continua concursul? Ati decis deja ambasadorii? Mai e vreo sansa de a participa si, bineinteles, de a castiga acest statut?? :))

    • Ivona Maris Ivona Maris says:

      Buna seara, concursul s-a inchis. Acest statut va fi oferit, anumitor persoane, in anumite conditii, in continuare. Sper ca pe saptamana viitoare sa pot sa va ofer toate infomatiile de care aveti nevoie. Va multumim pentru interesul acordat. 🙂

  5. Buna, astept informatiile, chiar sunt interesata.O zi minunata!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.