British Airways – reguli pentru Executive Club

articol british

British Airways fac urmatoarele schimbari pentru cei care fac sau vor sa adere la Executive Club:

  1. Incepand cu 14 iunie introduc rezervarea scaunului fara cost pentru membrii Bronz, Silver sau Gold chiar si pentru tarif Basic (doar cu bagaj de mana).”Vom incepe in mod proactiv sa inapoieze banii clientilor care au cumparat pe 14 iunie si dupa data aceasta in acelasi mod in care pasagerii au achitat aceste servicii. Procesul de refund a banilor platiti va fi procesat incepand cu 14 iunie si poate dura pana la 28 de zile”.
  2. Membrii Bronz, Silver sau Gold care sunt in concediu maternal, paternal sau adoptie pot beneficia de optiunea de a “ingheta” optiunea de membru fara sa fie afectat statutl lui de membru pentru un an. Pentru a va califica in aceste categorii va trebui sa trimiteti la adresa de email baby@ba.com, un document eliberat de la doctor care sa ateste acest lucru, un certificat de nastere sau documentatie care sa dovedeasca adoptia, impreuna cu numele lor din Executive Club si numarul lor de membrii.

Mai mult decat atat pot primi 1000 de puncte Avios daca fac copilului un cont Executive Club ca si parte integranta in contul lor principal.

Este de apreciat atitudinea companiei British Airways care se gandesc la clientii lor in lumea reala a clientilor, isi pun intrebari cu privire la problemele clientilor si vor sa se identifice cu voi, cei care zburati. Familia British Airways este cu bratele deschise pentru toti membrii.

Pentru orice oferta sau intrebare nu ezitati sa intrati pe site-ul nostru www.bjr-vacante.ro sau scrieti-ne pe email office@bjr-vacante.ro.

Daca ti-a placut si gasesti folositor articolul distribuie-l si informeaza-i pe cei din jurul tau. Like Share

carduri british1

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on StumbleUpon
StumbleUpon
0Tweet about this on Twitter
Twitter
The following two tabs change content below.
Andrei Gubernu

Andrei Gubernu

Pasionat ca si tine de calatorie, incerc sa te ajut sa descoperi aceasta lume frumoasa a explorarii lumii in care traim si despre care avem atat de multe de invatat.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.