Maldive – Edenul exotic

Cu siguranta ca te-ai gandit si tu sa mergi in Maldive, macar o data in viata. Insluele Maldive pentru pasionatii de calatorii sunt ca si mormantul lui Isus pentru crestini sau Mecca pentru musulmani; oricine isi doreste sa ajunga macar o data in viata acolo.

Maldive

Maldive este destinatia care pare un mit, o legenda desprinsa din parca din miturile antice; locul in care paradisul nu ti se pare o inventie, gradina Edenului nu este o poveste ci este o realitate din care faci parte.

Care este perioada cea mai potrivita pentru a vizita Maldive ?

Sezonul cel mai potrivit pentru Maldive incepe in Ianuarie, cand sunt in medie 27 grade Celsius si apa are in medie 28 grade celsius, si se termina cam in mai cand incep ploile – aproximativ 15 zile de ploaie toata luna, temperaturile fiind ridicate.

Lucruri interesante despre Maldive.

Maldive a fost format de catre un print exilat. Acesta si-a stabilit teritoriul aici si a format aceasta natiune care este preponderent musulmana.

Maldive Bungalo

Un lucru interesant, pe care poate nu il stii este ca Maldive este tara cea mai de jos de pe planeta – mai mult de 80% din aceasta tara este sub 1 metru peste nivelul marii. De aceea cerecetatorii spun ca Insulele Maldive vor fi acoperite de apa pana in anul 2100, complet.

Cred ca este un argument destul de bun pentru a iti rezerva cat mai repede vacanta acolo. Trebuie sa fie pe lista ta, mai ales ca este o destinatie pe cale de disparitie.

Un alt lucru interesant este ca Maldive este tara care a tinut prima intalnire sub apa cu presedintele. Interesant mod de a pune tara la cale, nu ?

Ce pot face in Maldive ?

Maldive este o destinatie pentru orice tip de turist. Fie ca esti un om caruia ii place aventura sau un om caruia ii place relaxarea completa te poti bucura de aceasta destinatie savurand fiecare moment petrecut acolo.

Daca esti un romantic incurabil, indragostit de calatorii si de tot ce este frumos, atunci Maldive este destinatia in care vei redescoperi pasiunea si dragostea inca o data la cote mari. Imagineaza-ti o cina romantica la malul oceanului, privind cum soarele se scalda in apa, imbratisand pamantul, oferindu-ti un apus de neuitat. Mancarea delicioasa, vinul bun si atmosfera electrizanta iti deschid apetitul pentru a incepe o viata de calator, experimentand cele mai frumoase senzatii.

Cina in Maldive

Cu toate ca poate fi o destinatie romantica si relaxanta, Maldive, este o destinatie pentru aventurieri. Se spune ca aici este aproape cel mai frumos loc din lume unde poti face scufundari.

Cu siguranta un aventurier ca si tine trebuie sa incerce sa se scufunde macar o data in Oceanul Indian si sa vada lumea de sub ape. O lume care te cuprinde in farmecul, linistea si calmul ei oferindu-ti cele mai intense trairi.

Scufundari in Maldive

Sunt sigur ca te gandesti cum sa faci sa iti procuri vacanta pentru Maldive. Este foarte simplu: click pe una dintre casutele de mai jos si rezerva vacanta de vis.

   Buton Vezi Sejur Maldive   Buton Vezi Cazare Maldive

Scrie-ne in comentarii care e destinatia ta exotica, numarul unu si vom face un articol in care te vom ajuta sa descoperi si sa intelegi mai bine vacanta dorita!

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on StumbleUpon
StumbleUpon
0Tweet about this on Twitter
Twitter
The following two tabs change content below.
Andrei Gubernu

Andrei Gubernu

Pasionat ca si tine de calatorie, incerc sa te ajut sa descoperi aceasta lume frumoasa a explorarii lumii in care traim si despre care avem atat de multe de invatat.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.