5 motive ca să îți achiziționezi vacanța în perioada de Mega Early Booking

În articolul de mai jos vei vedea care sunt cele mai importante motive pentru a-ți rezerva mult așteptata vacanță în perioada de Mega Early Booking. Îți vom oferi 5 movice pentru care să îți achiziționezi vacanța acum și nu când ai pierdut mult prea mult.

Mega Early Booking

Dacă până acum tendința românilor era să își cumpere vacanța cu puțin timp înainte de plecare, acest lucru s-a schimbat în ultimii 2 ani de zile. Tot mai mulți oameni înțeleg de ce este important să își achiziționeze vacanța cu mai mult timp înainte de începerea călătoriei, cu siguranță că și pentru tine va fi folositor acest lucru.

Mai jos ai câteva motive pentru care îți garantăm că achiziționarea vacanței tale din timp îți aduce doar câștig, dacă îți achiziționezi vacanța în perioada de Mega Early Booking.

1.Cel mai simplu mod de a-ți asigura o vacanță ieftină în plin sezon

Dacă îți achiziționezi vacanța în plin sezon ai garanția celui mai scump preț si garanția celei mai proaste disponibilități. De aceea achiziționarea vacanței în perioada de Mega Early Booking îți oferă garanția celui mai mic preț în perioada cea mai aglomerată.

Pentru majoritatea oamenilor, vacanța este cel mai așteptat moment al anului. Înainte să pleci în concediu te gândești doar la el, după ce te întorci vorbești cu bucurie despre cum l-ai petrecut și deja începi să îl planifici pe următorul. Iar când ai planificat deja următorul concediu, când ți-ai alocat deja bugetul și ai plătit avansul, nimic nu te mai poate întoarce din drum. Poți să visezi liniștit la vacanța minunată care te așteaptă, acest lucru dându-ți putere să lucrezi liniștit și cu spor până la data plecării.

2.Poți plăti vacanța în rate

Avans mai mic

Rezervând din timp, vei plăti un avans minim – de obicei 30% – în momentul rezervării, iar diferența p vei putea plăti în câte rate dorești până în ultima lună înainte de plecare sau până la expirarea termenului de Mega Early Booking. Făcându-și rezervarea în ultimul moment nu numai că plătești mai mult, dar trebuie să plătești toți banii într-o singură tranșă.

3.Prețuri imbatabile la hoteluri de lux

Fiecare hotel are o perioadă de reduceri și aceasta este perioada de Mega Early Booking. Până și hotelurile de lux au prețuri reduse. Nu ar fi mai bine pentru tine cu banii pe care îi dai pentru un hotel mediu să poți cumpăra o cameră într-un hotel de lux? Acest lucru este posibil dacă achiziționezi in perioada de Mega Early Booking.

Reduceri hoteluri de lux

4.Cele mai mari reduceri

Ofertele cu reducere Mega Early Booking pentru vară au început să apară. Reducerile la un pachet de vacanță ajung până la 45%, uneori chiar și mai mult. Cumpărând din timp economisești o sumă importantă de bani pe care o poți cheltui în concediu sau poate chiar să îți planifici o a doua excursie – de exemplu un City Break.

5.Cele mai bune camere

În momentul apariției ofertelor cu reducere Mega Early Booking există o gamă foarte variată de produse, toate disponibile. Ai astfel libertatea de a alege perioada, destinația, hotelul chiar și tipul de cameră dorit, cu confirmare imediată. Dacă aștepți reducerile Last Minute, vei fi nevoit să culegi din ceea ce nu au vrut alții.

Este ca atunci când te hotărăști să cumperi haine la finalul sezonului de vară pentru vară. Găsești cele mai bune prețuri, poate, dar găsești cele mai mari mărimi sau cele mai mici, nimic să ți se potrivească, vei fi nevoit să culegi din ceea ce nu au vrut alții.

Hotelurile rămase vor fi printre cele mai scumpe, așadar chiar dacă vei avea o reducere Last Minute de 45%, suma de bani plătită va fi mult mai mare decât cea pe care ai fi plătit-o pentru un hotel similar sau chiar mai bun cu câteva luni înainte – când ai fi avut posibilitatea să alegi nu să culegi.

Dacă dorești să pleci în concediu în vârf de sezon, mai mult ca sigur că nefăcând rezervarea din timp nu vei mai avea nici o șansă să găsești locuri disponibile, sau vei găsi doar locuri de cazare pe care alții nu le-au vrut, la suprapreț. Cele mai bune și ieftine oferte se vând rapid!

Pentru că ești informat poți lua cea mai bună decizie pentru tine și familia ta. Rezervă acum și ai avantajul de a avea parte de cele mai bune camere, cele mai mari reduceri, prețuri imbatabile la hotelurile de lux, să îți achiziționezi vacanța în mai multe rate și ai posibilitatea să îți achiziționezi o vacanță la preț redus chiar în perioada cea mai aglomerată din sezon.

Caută acum cele mai bune oferte și rezervă din timp cu extrareducere pentru rezervarea online la cele mai bune prețuri din anul 2019!

Formular cautare

Pentru mai multe oferte și sugestii abonează-te la newsletter-ul BJR chiar acum!

 

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on StumbleUpon
StumbleUpon
0Tweet about this on Twitter
Twitter
The following two tabs change content below.
Andrei Gubernu

Andrei Gubernu

Pasionat ca si tine de calatorie, incerc sa te ajut sa descoperi aceasta lume frumoasa a explorarii lumii in care traim si despre care avem atat de multe de invatat.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.