Sa rezerv vacanta de Black Friday?

Vinerea Neagra la vacante… Desi sunt o conservatoare si studiez mult inainte de a-mi rezerva concediul, hai sa vad cum e sa iei decizia intr-o zi. De ce nu pana la urma?

Am inceput cu Valentine’s Day si Halloween-ul… oare ce e si cu Black Friday mai ales cand vine vorba de ceva asa frumos … vacantele noastre.

Traditional, in Statele Unite, sarbatoarea este programata in ultima zi de vineri din noiembrie si coincide cu startul sezonului cumparaturilor de Craciun. Asa se intampla si la noi … caut acum cele mai interesante oferte pe care doar astazi le gasim pe “rafturile” agentiei noastre.

sursa foto: www.pintrest.com

Imi atrage atentia o destinatie presarata cu cel mai mare numar de resorturi din Republica Dominicana – Punta Cana; este considerata ca avand unele dintre cele mai frumoase formatiuni de corali din Caraibe. De-a lungul coastei ma asteapta plimbari cu catamaranul, cu barcile de viteza, ski jeturile, cu barci cu podea transparenta pentru observarea vietii oceanice, pescuit, petreceri pe ambarcatiuni, cina la apus pe mare, parasailing, snorkeling si scuba diving, in plus kayaking, windsurfing, navigatie. Acum e momentul sa rezerv pentru ca am cea mai cea interesanta reducere :  1318 euro/ 2 pers.

                        sursa foto: www.pintrest.com                                                                                                   sursa foto: www.pintrest.com

Situata la numai cateva ore de Havana, a doua alegere “smart” poate fi– Vardero, un paradis pentru vacante, o capodopera a naturii, cu nisipuri sclipitoare care se intind pe o distanta de peste 12 mile. Strazile oarecum de moda veche si casele de lemn, fac din Varadero un loc minunat pe care merita sa il vizitez. Atmosfera de aici, cu plaje de vis si apa cristalina o sa ma indemne sa lenevesc toata ziua la soare, insa voi gasi si alte lucruri interesante de facut?  … sigur …  Cueva de San Antonio este un sit arheologic foarte interesant si daca tot o sa parasesc plaja, merita sa fug si pana la Las Salinas, minele de sare. Un tarif scazut cu 1042 euro/ 2 persoane nu e de ignorat… ce zici?

                                      sursa foto: www.pintrest.com                                                                                                      sursa foto: www.pintrest.com

Un alt “must have” de Black Friday poate fi mult ravnitul Mexic. Plajele albe din Cancun sunt cea mai importanta atractie a statiunii. Situri cu vestigii din timpul civilizatiei Maya se afla in apropierea orasului, pe Mayan Riviera si Grand Costa Maya: Coba, Muyil, Kohunlich, Kinichna, Dzibanche, Oxtankah, Tulum, Chacchoben. Voi fi fascinata! Cancun a inceput sa se dezvolte ca statiune in urma cu câtiva ani. Cand nu sunt pe plaja pot da o raita prin magazinele de pe 5th Avenue sau ma pot relaxa intr-unul dintre barurile si restaurantele de pe plaja. Am ocazia sa fac economii de 1212 euro/ 2 persoane daca rezerv astazi.

                                   sursa foto: www.pintrest.com                                                                                                        sursa foto: www.pintrest.com

Eu zic asa: daca iti plac vacantele si iubesti reducerile astazi e ziua cea mare; le poti avea pe amandoua! Este decizia fiecaruia dintre noi si nu uita esti doar la un click distanta.

Eu va doresc tuturor Vacante la preturi inteligente!

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on StumbleUpon
StumbleUpon
0Tweet about this on Twitter
Twitter
The following two tabs change content below.
Andrei Gubernu

Andrei Gubernu

Pasionat ca si tine de calatorie, incerc sa te ajut sa descoperi aceasta lume frumoasa a explorarii lumii in care traim si despre care avem atat de multe de invatat.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.