3 destinatii de Paste

Stiu ca traditional este ca de Paste sa petreci acasa vopsind si ciocnind oua, dar te-ai gandit ca poti face aceste lucruri si sa calatoresti in acelasi timp?

Pentru noi deja este o traditie ca de Paste sa calatorim. Este ceva ce poti implementa si tu in familia ta.

Cea mai potrivita perioada sa iti achizitionezi mini-vacanta de Paste este in ianuarie, dar nici acum nu este tarziu, oferte existand pentru bugetele tuturor.

1.Israel

Poate ca cea mai semnificativa destinatie, in ton cu sarbatoarea este Israelul.

Israel_Houses_Temples_475332_1920x1080

Israelul ca si tara este cea de la care a pornit aceasta sarbatoare. Ar fi interesant sa redescoperi vibratia sarbatorilor de Paste retraind fiecare pas pe care Iisus l-a facut vizitand gradina Ghetimani, drumul Golgota si dealul Capatanii culminand cu mormantul Sfant. O poveste plina de emotie invaluita in mister pe care trebuie sa o descoperi.

Cazare in Tel Aviv:

Cinema Hotel   Mercure Tel Aviv City Center   Crowne Plaza Tel Aviv Beach

2.Roma

Unul dintre cele mai frumoase orase care merita vizitat cu orice imprejurare, dar mai ales de sarbatorile Pascale atunci cand ai timp mai mult pentru a-l vizita si admira.

7_Rome

Pe strazile din Roma gasesti istorie la orice colt. Acest lucru face ca Roma sa te ajute sa recreezi momentul istoric din perioada Pastelor. Vizitarea Romei imprima in constiinta ta un parfum dulce al istoriei. Cu siguranta atunci cand vei vizita acest colt de istorie vei realiza ceea ce scriu aici.

Cazari in Roma:

Ibis Roma Tor Vergata    Hotel Aureliano      Radisson Blu Es. Hotel Roma

3.Barcelona

Barcelona este unul din cele mai frumoase orase din Europa; cu siguranta o destinatie de vizitat de Paste.

In acest minunat oras cu o traditie deosebita cu privire la sarbatoarea Pastelor cu siguranta ca nu te vei simti departe de casa. O destinatie un pic mai scumpa dar in care te vei simti bine impreuna cu cei dragi.

Barcelona wall

 

Cazare in Barcelona:

Inout Barcelona     Hotel Derby     Eurostars BCN Design

Nu ramane de cat sa rezervi si sa faci cel mai frumos cadou de Paste tie si celui drag. Bucura-te de sarbatori alaturi de cei dragi in cele mai frumoase destinatii pe care le poti vizita de Paste.

 

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on StumbleUpon
StumbleUpon
0Tweet about this on Twitter
Twitter
The following two tabs change content below.
Andrei Gubernu

Andrei Gubernu

Pasionat ca si tine de calatorie, incerc sa te ajut sa descoperi aceasta lume frumoasa a explorarii lumii in care traim si despre care avem atat de multe de invatat.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.