Un revelion de neuitat in Dubai

Deja concediul de vara s-a dus si cu siguranta te gandesti la urmatoarea vacanta. Te intrebi “unde ar trebui sa merg data viitoare ?”, “sa schimb sau nu destinatia?”, “sa incerc altceva?”. Stiu ca o data ce prinzi gustul calatoriilor cu siguranta vei vrea sa repeti experienta minunata pe care o ai de fiecare data.

Pentru ca timpul zboara repede si vacanta de iarna se apropie mai repede decat crezi, as vrea sa te ajut oferindu-ti un raspuns la intrebarea pe care cu siguranta ti-o adresezi: “Unde sa merg de revelion?”. Perfect. Ce ai zice de Dubai ?

Dubai Revelion

Hai sa iti ofer cateva lucruri interesante despre Dubai.

Stiai ca:

  1. Hotelul Burj Al Arab foloseste suficient aur incat ar putea sa acopere pictura Mona Lisa de 46.265 ori?
  2. Insula artificiala Palm Island, din Dubai, are suficient nisip incat sa umple cladirea Empire State de 2.5 ori?
  3. Aproximativ 85 la suta din populatia Dubaiului este populatie straina?
  4. Dubaiul construieste un “oras” controlat climatic cu o suprafata de 2.25 de ori mai mari decat Monaco?

Acestea sunt doar cateva lucruri interesante despre Dubai. Dar daca mergi in Dubai oare ce poti face acolo?

Daca te hotarasti sa iti petreci o vacanta in Dubai sau revelionul acolo, mai jos ai cateva sugestii din partea noastra.

1.Viziteaza Burj Khalifa

In afara de faptul ca detine recordul mondial pentru cea mai inalta cladire, Burj Khalifa are in palmares 6 recorduri mondiale. Burj Khalifa este de asemenea cea mai inalta structura neancorata din lume, are cele mai multe magazine din lume, are cel mai ocupat etaj din lume, are cel mai inalt observator in are deschis din lume, are liftul cu cea mai lunga distanta de parcurs din lume si are cel mai inalt serviciu de lift din lume.

Burj Khalifa

2.Viziteaza fantana din Dubai

Fantana din Dubai, localizata la baza turnului Burj Khalifa, foloseste cel mai mare sistem de coregrafie din lume. Acesta fantana dansatoare atat de populara arunca in aer jeturi de apa inalte pana la 150 metrii. Fiecare jet colorat si iluminta se leagana pe diverse melodii si ritmuri din intreaga lume, facand ca acesta sa fie unul din cele mai populare spectacole din Dubai. Aici au loc 2 spectacole dupa amiaza (13:00 PM si 13:30 PM), exceptand ziua de vineri (13:30 PM, la 14:00 PM). Adevaratele spectacole incep la apusul soarelui si au loc la interval de 30 de minute pana la cantecul final de la ora 23:00 PM.

Dubai Fountain

3.Excursie cu masina 4×4 in Dubai

Pentru iubitorii de aventura acesta este un lucru pe care il poti face si care te va impresiona cu siguranta. Sunt destul de multe agentii locale care ofera acest tip de excursii de aceea fii foarte atent la fiecare oferta pe care o primesti pentru a alege ce este mai bun pentru tine. In principiu o astfel de excursie presupune, evident, sa mergi in desert cu o masina 4×4 si sa cutreieri dunele de acolo intr-un ritm de off road; dar nu numai. Totodata poti vizita o ferma de camile, ti se pot face tatuaje cu hena si ai parte de un dans popular; urmand ca cina sa fie una specifica lor. La final ai parte de un show specific Dubaiului savurand o shisha.

 

4x4 Dubai

Ce ramane de facut? Simplu sa iti achizitionezi o vacanta de neuitat in Dubai. Pentru acesasta acceseaza site-ul nostru www.bjr-vacante.ro si achizitioneaza-ti cea mai frumoasa amintire de revelion dar nu numai.

Dubai Revelion

 

It's only fair to share...
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on StumbleUpon
StumbleUpon
0Tweet about this on Twitter
Twitter
The following two tabs change content below.
Andrei Gubernu

Andrei Gubernu

Pasionat ca si tine de calatorie, incerc sa te ajut sa descoperi aceasta lume frumoasa a explorarii lumii in care traim si despre care avem atat de multe de invatat.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.